Gezonde voeding

Seizoensgroenten wortelen, knollen, rode kool om te fermenteren

seizoensgroenten. Pakket op maat van jouw gezin

Je goed voelen, start dat met een gezond spijsverteringsstelsel en een leefstijl die jouw gezondheid ondersteunt. Dat weet jij.

Maar hoe begin je ermee?

Zou het niet gemakkelijk zijn als je gewoon ergens een food-box kunt ophalen, met producten waarvan je weet dat ze stuk voor stuk jouw lichaam voeden, met alle noodzakelijke stoffen. Terwijl je tegelijkertijd heerlijke recepten ontvangt die jouw zin in eten en koken weer doen opleven? Hiervoor werk ik samen met bio groentenboeren ! Zo ben je elke week zeker van de overheerlijke verse groenten en/of fruit, rechtstreeks van het veld tot in je boodschappenmand.

De afhaal van deze boxen vindt plaats op zaterdag ( tussen 15h en 16h)

Stappenplan

Hoe werkt het?

STAP 1: vraag een gebruikersnaam en paswoord aan via mail en hierin vermeld je het afhaalpunt “ Pulderbos”

STAP 2: Gebruikersnaam en paswoord ontvangen , dan heb je 2 mogelijkheden

A) je stelt je eigen pakket samen

Je kan kiezen om zelf je bestelling samen te stellen. Dit kan via onze webwinkel. Hier vind je ons aanbod groenten- en fruitpakketten, aardappelen en een aanbod groenten van eigen teelt aangevuld met groenten en fruit van de biogroothandel. Verder vind je er ook droogwaren die we in onze hoevewinkel hebben en zuivel die we op bestelling meebrengen van de biogroothandel.

Er is geen bestelverplichting, geen minimum bestelling en geen leveringskosten.
B) je neemt een zelfde soort pakket ( aantal personen) en je neemt een abonnement

Heb je graag wekelijks, of elke 2 weken een groentepakket en wil je niet elke keer opnieuw bestellen? We werken met vaste bestellingen ipv. abonnementen: Je geeft per mail door welk pakket je wil en dan zorgen we dat dit wekelijks of om de 2 weken klaarstaat in het afhaalpunt. Wil je graag elke week prei, wortelen, een fles appelsap, …, dat kan. Wil je van pakket wisselen, of wil je onderbreken omwille van vakantie of …, dan kan je dit laten weten per mail. Afrekenen gebeurt op het einde van de maand. Je ontvangt dan een overzichtje met het bedrag dat je moet overschrijven

Kostprijs voor pakket voor 1 persoon : 5 euro

Kostprijs voor pakket voor 2 personen: 10 euro

Kostprijs voor pakket voor 4 personen 15 euro

Fruitpakket : 10 euro