Workshop: zelf kaartjes

door
46 46 mensen hebben dit evenement bekeken.
Betaald

Hi! Wat leuk dat jullie interesse hebben in de workshop ‘kaartjes maken’. Een originele groepsactiviteit voor jong en oud!
Tijdens deze workshop maak je twee gepersonaliseerde kaartjes op basis van waterverf. Een zeer rustgevende bezigheid, waarbij je jezelf kan verliezen in de tijd en je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.
Het fijne aan deze workshop is dat je vooraf niets moet kunnen. Illustraties worden voorzien die je met een zeer eenvoudige techniek tot op je kaartje kan overnemen. De uitspraak ‘ik kan niet tekenen’ is dus niet van toepassing. Het is reeds gebleken dat de mooiste resultaten zijn voortgevloeid uit de ‘minst goede tekenaars’.

De workshop duurt 3 uur, maar de tijd vliegt voorbij alsof het een half uurtje is. Zelfs gemotiveerde kinderen (vanaf 10 jaar) heb ik met deze workshop een paar uurtjes stil gekregen.

Wat neem je mee: ik (mijn naam is Isabelle) voorzie alles, het enige dat je misschien op voorhand kan doen is nadenken over twee toekomstige gelegenheden waar je een kaartje voor zou kunnen gebruiken (huwelijk, verjaardag, pensioen, babyborrel of gewoon eens iemand in de bloemetjes zetten is ook altijd een leuke gelegenheid).

Ticket Information

WOrkshop : zelf kaartjes maken
 24,00
 

Datum en tijd

2023-03-05 @ 14:00 aan
2023-03-05 @ 17:00
 

Einddatum registratie

2023-03-04
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends