Expeditie Veerkracht

Expeditie Veerkracht

door
145 145 mensen hebben dit evenement bekeken.
Betaald

Voor wie is dit geschikt?
Wanneer je merkt als ouder dat je kind net dat tikkeltje anders reageert in spelsituaties dan andere kinderen. Is dat fout? Nee helemaal niet, maar het kan zijn dat je eigen kind niet goed begrijpt wat er juist gebeurde en dus ook niet weet wat er van hem of haar verwacht wordt in bepaalde situaties.
Het fijne is dat dit kan getraind worden in kleine groepjes van kinderen. We gaan hen uitdagen, prikkelen in bepaalde situaties en hiermee creatief aan de slag. Waarom creatief? Dat is omdat we dan vanuit hun buikgevoel werken en als we dingen, geleerde zaken willen omdraaien, moeten we vanuit het gevoel veertrekken. Dan krijg je veranderingen, geen aanpassingen. Veranderingen zijn blijvend, aanpassingen vervagen terug en dan heb je het gevoel dat je voor een traject betaald hebt, zonder enig effect en dat wil ik niet.
Het kan een groepje met kinderen van 6 tot 12 jaar zijn, of een groepje met tieners. Dit gaat door op verschillende tijdstippen uiteraard.
Wat houdt het in?
Ik ga samen met de kinderen aan de slag omtrent bepaalde situaties die in hun leefwereld gebeuren, thuis, op een speelplaats, bij de sportclub, …
We gaan hun zelfbeeld hier omtrent versterken. We gaan eveneens zorgen dat ze voldoende zelfvertrouwen hebben om dit te oefenen in kleine stapjes.
Als het om een schoolse omgeving gaat, dan zorg ik ook voor de communicatie met de betrokken leerkrachten, school, …
Hoe gaat het in zijn werk?
De kinderen komen een traject volgen van 7 sessies op maandagavonden van 18u tot 19u30. We werken elke keer omtrent een ander aspect. Enkele voorbeelden hiervan zijn: hoe zie ik mezelf op de speelplaats, op wie kan ik rekenen, wie zit er in mijn allergiezone, …
We werken hier 1,5 uurtje op een speelse, creatieve manier rond en dan krijg ze een minihuistaakje mee om het al verder in te oefenen. U wordt uiteraard meegenomen in de training en hier is de communicatie ook zeer open rond.
Wat is de kostprijs?

De kostprijs is normaal gezien 350 euro, maar er is nu momenteel een actie van 50 euro korting. Hierin zitten alle materialen inbegrepen die nodig zijn zoals

Ticket Information

expeditie veerkracht
 300,00
Sales Ended: 2023-09-01 00:00
-
 

Datum en tijd

2023-09-04 @ 18:00 aan
2023-10-23 @ 19:30
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends